Ultramarins Riera és tenyir els llavis amb el garnatxa de sempre. I el plaer de descobrir-ne un de nou cada setmana. És buidar el plat sense formes formalitats. Salivant amb el primer mos. I tancant els ulls amb l’últim. És ballar amb el mercat en cada estació. Figues a l’estiu, carxofes a l’hivern.
som el rebombori que creix amb cada copa.
Ultramarins Riera és tenyir els llavis amb el garnatxa de sempre. I el plaer de descobrir- ne un de nou cada setmana. És buidar el plat sense formes formalitats. Salivant amb el primer mos. I tancant els ulls amb l’últim. És ballar amb el mercat en cada estació. Figues a l’estiu, carxofes a l’hivern.
Ultramarins Riera és tenyir els llavis amb el garnatxa de sempre. I el plaer de descobrir-ne un de nou cada setmana. És buidar el plat sense formes formalitats. Salivant amb el primer mos. I tancant els ulls amb l’últim. És ballar amb el mercat en cada estació. Figues a l’estiu, carxofes a l’hivern.
som el rebombori que creix amb cada copa.
Ultramarins Riera és tenyir els llavis amb el garnatxa de sempre. I el plaer de descobrir- ne un de nou cada setmana. És buidar el plat sense formes formalitats. Salivant amb el primer mos. I tancant els ulls amb l’últim. És ballar amb el mercat en cada estació. Figues a l’estiu, carxofes a l’hivern.