Ultramarins Riera és tenyir
els llavis amb el garnatxa de
sempre. I el plaer de descobrir-ne
un de nou cada setmana.
És buidar el plat sense formes
formalitats. Salivant amb el
primer mos. I tancant els ulls amb
l’últim. És ballar amb el mercat en
cada estació. Figues a l’estiu,
carxofes a l’hivern.


som el rebombori que
creix amb cada copa.

fig 1
Ultramarins Riera és tenyir
els llavis amb el garnatxa de
sempre. I el plaer de descobrir-
ne un de nou cada setmana.
És buidar el plat sense formes
formalitats. Salivant amb el
primer mos. I tancant els ulls
amb l’últim. És ballar amb el
mercat en cada estació. Figues
a l’estiu, carxofes a l’hivern.



fig 2

som el
rebombori que
creix amb cada
copa.

home
frase
logo
Ultramarins Riera és tenyir
els llavis amb el garnatxa de
sempre. I el plaer de descobrir-ne
un de nou cada setmana.
És buidar el plat sense formes
formalitats. Salivant amb el
primer mos. I tancant els ulls amb
l’últim. És ballar amb el mercat en
cada estació. Figues a l’estiu,
carxofes a l’hivern.


som el rebombori que
creix amb cada copa.

fig 1
Ultramarins Riera és tenyir
els llavis amb el garnatxa de
sempre. I el plaer de descobrir-
ne un de nou cada setmana.
És buidar el plat sense formes
formalitats. Salivant amb el
primer mos. I tancant els ulls
amb l’últim. És ballar amb el
mercat en cada estació. Figues
a l’estiu, carxofes a l’hivern.



fig 2

som el
rebombori que
creix amb cada
copa.